Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hyun Seung

 

Trouble Maker

A Trouble Maker névre hallgató duó csak most robbant be a köztudatba a Cube Entertainment által, ám a tagok ismerősek lehetnek, hiszen egyikük a 4minute-ből is jól ismert gyönyörű és szexi HyunA és a Beast kissé félénk Hyunseungje.

Hétfőn és kedden adták ki az első kisfilm előzeteseit, december elsején pedig már mindenki számára elérhető volt a videoklip, melyben egy macska-egér téma bukkan fel. Az énekesek egy pazar szállodai szobában forgattak, akik közt mellesleg csak úgy izzik a levegő, ami a klipben látszódik, hiszen érezhetünk egyfajta szexuális feszültséget. Ez nem is véletlen, ugyanis a két énekes egy párt alkot (az idei Mnet Asian Music Awardson csókot is váltottak).

A kislemezen összesen négy szám szerepel, és a Trouble Maker- filmesítették meg eddig. A korongon található egy gyönyörű ballada is, The Words I Don’t Want To Hear címmel. Az összes szám elérhető mindenki számára a legnagyobb videómegosztó portálon.Forrás: http://starity.hu/magazin/22530-megjelent-a-bajkeverok-elso-klipje/#ixzz1fWC12II1